Image
Siri Hatlen, styrelseordförande i Entra.
Siri Hatlen, styrelseordförande i Entra. Bild: Entra

Entra: "Det kan komma fler bud"

Bolag Entra säger i ett uttalande att man har anledning att tro att det kan komma fler bud innan Castellums budperiod startar den 8 januari.
Publicerad den 22 December 2020

Entras ordförande Siri Hatlen menar att Castellums höjda bud stärker styrelsens syn på att Entras senaste uppvärdering är i linje med marknadssynen på bolaget.

– Styrelsen har anledning att tro att det kan komma fler bud före den 8 januari eller innan det är dag för styrelsen att lämna en rekommendation, säger Siri Hatlen, som i nuläget ger aktieägarna rådet att avvakta.

Castellum äger drygt åtta procent av aktierna, Balder äger 15 procent och Erik Selin har tidigare uttalat att han helst ser att Entra blir kvar på börsen som ett självständigt bolag.

Castellums bud är värt cirka 185 norska kronor. Entra-aktien stängde på måndagen på 187 NOK.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige