Image

Engwall tar plats i börsstyrelse

Karriär Hemfosas vd Jens Engwall föreslås som ledamot i Nordic Service Partners, ett av Sveriges största restaurangföretag listat på Stockholmsbörsen.
Publicerad den 6 April 2011
Jens Engwall. Foto: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Jens Engwall. Foto: Niclas Liedberg.

Nordic Service Partners grundades 2004 och är i dag ett av Sveriges största restaurangföretag med inriktning på snabbservicerestauranger. NSP:s verksamhet omfattar ett 40-tal Burger King-restauranger i Sverige och Danmark. Bolaget äger också varumärket och rättigheterna till varumärket Taco Bar som för närvarande omfattar 18 franchiserestauranger i Sverige. NSP är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Detta blir inte Jens Engwalls första styrelseuppdrag, han är i dag styrelseledamot ibland annat Bonnier Fastigheter, Runsvengrupp, Russian Real Estate Investment Company (Ruric), Tengomgruppenoch Öob Finans.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige