Image

Elsmén till Fasticon

KARRIäR Göran Elsmén har rekryterats till Fasticon och tillträder senare i höst som seniorkonsult och ansvarig för affärsområdet förvaltningsstöd/facility Management.
Publicerad den 24 Augusti 2010

Göran Elsmén kommer närmast från en befattning som biträdande servicedirektör hos Regionservice i Skåne, tidigare Regionfastigheter inom landstinget Region Skåne.

Han har innan dess bland annat verkat som underhållschef inom elkraft- och processindustri.

- Vi är mycket glada att ha kunnat knyta Göran till oss. Med sin långa erfarenhet av ledning och fastighetsdrift till verksamheter med höga krav på service och driftsäkerhet inom både privat och offentlig verksamhet, tillför han oss både senior och spetskompetens att driva och utveckla koncept för facilities management. Det innebär också att Fasticon nu ökar takten i utvecklingen av tjänster för strategiskt och operativt stöd inom FM-området, säger Lennart Andersson, partner och styrelseordförande i Fasticon.

- Det känns av flera skäl naturligtvis verkligt spännande att få möjligheten att byta uppdrag. Dels att nu ta steget från beställare över till ”andra sidan” som leverantör i konsultbranschen. Det är självfallet också en stimulerande utmaning att få pröva sin samlade erfarenhet och kompetens i rollen och samspelet som konsult, säger Göran Elsmén.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mariette Hilmersson: "Willhem ska fortsätta spela som ett lag"

Bolag Willhem ska samlas, hitta riktningen framåt och utveckla affärsidén. Det säger vd Mariette Hilmersson till Fastighetssverige efter att de nu inrättat en ny position i ledningsgruppen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige