Image

Einar Mattsson och Mecon köper i Huddinge

Transaktioner Einar Mattsson har tillsammans med Mecon köpt fastigheten Klockarbacken 7 i Huddinge C. Detaljplanearbetet har påbörjats för området. Planen är att uppföra cirka 100 bostadsrättslägenheter på platsen.
Publicerad den 22 November 2012

Bostäderna är färdigställda tidigast 2015.

– Vi på Einar Mattsson ser fram emot att utvidga vårt engagemang i Huddinge. Stockholm fortsätter att växa och vi är stolta över att kunna vara en del av stadens utveckling, säger Per Jutner, vd på Einar Mattsson Projekt AB.

Einar Mattsson och Mecon planerar att riva den befintliga fastigheten för uppförandet av två huskroppar med totalt cirka 100 bostadsrättslägenheter. De två huskropparna kommer utöver lägenheter även att inrymma lokaler. I dagsläget pågår detaljplanearbetet för området.

De cirka 100 lägenheterna planeras att färdigställas under 2015 med en byggstart i slutet av 2013.

– De nya lägenheterna kommer att bli ett bra komplement till de befintliga fastigheterna i området, säger Per Jutner.

FAKTA/ Einar Mattsson Projekt AB arbetar med att genomföra bostadsprojekt i Storstockholm där råmark eller projektfastigheter förvärvas och utvecklas till efterfrågade bostäder. Bolaget har som mål att färdigställa 150 hyresrätter och 150 bostadsrätter per år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige