Image

Efter Savillssortin – nytt jobb för Robert Treutiger

Bolag Efter den korta sejouren på Savills har Robert Treutiger klart med nytt jobb. Ny arbetsgivare för den rutinerade transaktionskonsulten blir Nordier.
Publicerad den 6 November 2018
Robert Treutiger Bild: Eddie Ekberg
Robert Treutiger

Nordier Property Advisors förstärker sitt transaktionsteam med ny Senior Projektledare och öppnar kontor i Göteborg. Robert Treutiger har över 20 års erfarenhet från transaktionsbranschen och kommer närmast från Savills där han var transaktionschef. Dessförinnan har han jobbat på Colliers sedan 2011 och från 2005 på PWC som ansvarig för fastighetstransaktioner och även var partner.

Som Senior Projektledare hos Nordier kommer Robert att vara ansvarig för uppbyggnaden av region väst och etablera Nordiers kontor i Göteborg.

Robert Treutiger kommer också att ingå i ledningsgruppen för Nordier Property Advisor.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Robert till oss! Han är en av de mest erfarna transaktionsrådgivarna i branschen med ett stort och aktivt kontaktnät. I samband med detta etablerar vi oss också på riktigt i göteborgsregionen i tillägg till våra övriga kontor i Stockholm och Malmö, säger Mikael Wilton, partner och ansvarig på Nordier.

– Jag ser verkligen framemot att få jobba med Nordiers erfarna affärsdrivna transaktionsteam och utveckla region Göteborg, säger Robert Treutiger.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige