Image

Efter hastiga avskedet – han blir ny vd för Offentliga Hus

Bolag I slutet av maj tvingades Offentliga Hus dåvarande vd Fredrik Klerfelt lämna sin position. Då utsågs Lars Holm till tillförordnad vd. Nu meddelar bolaget att Lars Holm tar över vd-sysslan permanent.
Publicerad den 9 Juni 2017

Lars Holm har en bakgrund inom bank och finans och har de senaste 18 åren arbetat som Bankdirektör inom Handelsbankens kontorsrörelse, med totalansvar för fem olika bankkontor. Han har lång erfarenhet av att bistå såväl kommunala och börsnoterade fastighetsbolag som privatägda fastighetsentreprenörer genom hela affären – från finansiering till betalningar och investeringsfrågor.  

I dag äger Offentliga Hus samhällsfastigheter till ett värde av 2,25 miljarder kronor. Framöver ska tillväxttakten öka ytterligare.

– Offentliga Hus ska växa genom fler förvärv och jag och styrelsen är övertygade om att Lars är rätt person att leda verksamheten framåt. Genom sina år inom banken har han god kunskap om hur man driver fastighetsaffärer från ax till limpa, kommenterar Fastators vd Joachim Kuylenstierna.

– Jag ser Offentliga Hus som en av pionjärerna inom segmentet samhällsfastigheter. Det ska bli otroligt roligt att driva bolaget vidare in i en tillväxtfas. Fastatorkoncernen består av en rad intressanta företag och jag ser fram emot att bli en del av ett nyskapande och växande investmentbolag, säger Lars Holm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige