Image
Lotta Moos och Ewa Olsson Lundin.
Lotta Moos och Ewa Olsson Lundin. Bild: Bromma Blocks

Duo tar över centrumchefsroll för Bromma Blocks

Handel Den 22 juli tar Ewa Olsson Lundin och Lotta Moos tillsammans över rodret som centrumchef för att täppa till luckan efter Sanna Sultan som det kommande året ska vara föräldraledig.
Publicerad den 10 Juli 2019

– Jag var centrumchef här mellan 2006 och 2012 då området bytte namn till Bromma Blocks i och med att galleriadelen öppnade 2010. Bromma Blocks har gjort en fantastisk resa från "Bromma Center" som det hette då jag började här för snart 15 år sedan till den plats det är idag, säger Ewa Olsson Lundin.

Ewa Olsson Lundin är samtidigt centrumchef för Stinsen på 50 procent och har dessförinnan en lång av rad chefsuppdrag för Solna Centrum, Bålsta Centrum och Täby Centrum.

Vid sin sida har hon Lotta Moos som varit verksam som centrumchef för bland andra Sturegallerian, Barkarby, Haninge Centrum och Nacka Forum. Sedan 2012 är Lotta konsult med fokus på kommersiell utveckling i fastighetsbranschen och ser fram emot att ta sig an uppdraget med Bromma Blocks:

– Det ska bli en spännande utmaning att lära känna Bromma Blocks. Det händer mycket i närområdet där det håller på att växa fram ny stadsdel med kommunikationer och bostäder med allt vad det innebär. Att få vara med på den resan som Bromma Blocks står inför ska bli väldigt roligt.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige