Image
Diös utvecklar för innovativa Tarvalley i Skellefteå.
Diös utvecklar för innovativa Tarvalley i Skellefteå. Bild: Diös

Diös utvecklar för innovativa Tarvalley i Skellefteå

Uthyrning Diös välkomnar nya hyresgästen Tarvalley Studios till Torggatan i centrala Skellefteå. Lokalen på cirka 140 kvadratmeter anpassas nu till ett modernt kontor och i processen kommer återbrukat material användas där det är möjligt. Tillträde sker 1 augusti.
Publicerad den 26 April 2022

Skellefteåbaserade innovativa företaget Tarvalley arbetar med immersiv teknik som till exempel VR, AR, MR och IoT. Nu flyttar de till anrika vackra lokaler, som tidigare varit ett traditionellt postkontor, i centrala Skellefteå. Tillsammans med Diös utvecklas nu ett varumärkesstärkande modernt kontor med utrymme för kreativitet och möten. I anpassningen av lokalen används så stor del återbrukat material som möjligt.
– Tarvalley är ett teknikbolag i framkant och det känns kul att få utveckla deras nya kontor till en kreativ mötesplats. Det ska bli spännande att följa dem närmare och se dem utveckla fler hållbara digitala aktiviteter och event i framtiden, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

– För oss är det viktigt att vårt kontor stärker vårt varumärke och att det är en plats som kollegorna längtar till. Diös delar dessa värderingar med oss och vi ser fram emot inflyttning, säger Anna Drejing-Carroll, Tarvalley.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige