Image
Hattmakaren på Nybrogatan 23 i Falun.
Hattmakaren på Nybrogatan 23 i Falun. Bild: Diös

Diös hyr ut till Tutus i centrala Falun

Uthyrning Krypterings- och cybersäkerhetsaktören Tutus etablerar sig i centrala Falun. I början på juni flyttar bolaget in i kontor på Nybrogatan som fastighetsägaren Diös utvecklat. Etableringen blir Tutus första utanför Stockholm.
Publicerad den 24 Maj 2024

– Det är riktigt roligt att Tutus väljer att satsa i Falun och att vi får välkomna dem till oss. Tillsammans utformar vi det blivande kontoret till en ändamålsenlig och trivsam plats för de, till att börja med, fyra medarbetare som kommer att ha sin utgångspunkt här. Nu ser vi fram emot att lämna över nyckeln om ungefär en vecka, säger Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

– Vi har ambitiösa tillväxtmål och har under en tid haft ögonen på Falun som lämplig plats för vår expansion. Som huvudleverantör av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter är det många faktorer att ta hänsyn till i valet av ny lokal. När Diös presenterade kontorslösningen på Nybrogatan kände vi snabbt att vi hittat rätt, säger Alf Egnell, Operativ chef, Tutus.

Diös och Tutus har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige