Image
Magnus Alvesson analyserar det världsekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress i Linköping.
Magnus Alvesson analyserar det världsekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress i Linköping. Bild: Nicklas Tollesson

Det världsekonomiska läget analyseras

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina – seminariet den 2 februari inleds med en analys över det världsekonomiska läget och hur den svenska fastighetsmarknaden påverkas. För analysen står Magnus Alvesson, chef för Makroanalys på Swedbank.
Publicerad den 28 December 2016

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping. Anmäl dig här.
Mängd-rabatt: Gå fyra betala endast för tre! Ange ”Fyra för tre” i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Moderator är Lennart Ekdal.

Partnerföretag är Forsen, PWC och Riksbyggen.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av NuLink, näringslivskontoret i Norrköping, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY