Image
Karin Zingmark och Magnus Svantegård leder Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter den 8 maj.
Karin Zingmark och Magnus Svantegård leder Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter den 8 maj.

De leder Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Moderatorn Karin Zingmark får sällskap på scenen av en expertkommentator – en av världens ledande auktoriteter inom proptech.
Publicerad den 29 Mars 2018

Datschas produktchef Magnus Svantegård inleder seminariet med en utblick över de hetaste proptech-trenderna just nu. Han kommer sedan att fungera som expertkommentator/sidekick under hela dagen och komma med funderingar, synpunkter och frågor.

Magnus Svantegård har arbetat inom Datscha sedan 2000 och är även senior advisor på Stronghold.

Det internationella analysföretaget Onalytica har rankat Magnus Svantegård som en av de tio mest inflytelserika i proptech-världen.

Moderatorn Karin Zingmark driver sedan 2016 eget företag som ledarskaps- och kommunikationskonsult, moderator och författare, med fokus på digitaliseringsfrågor. Hon har tidigare haft roller som marknadschef och kommunikationschef på bolag som Microsoft, Viasat och Canal Digital.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj. Det är ett heldagsseminarium om proptech och digitalisering i fastighetsbranschen.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Fram till den 6 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige