Image
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM arrangeras på Epicenter den 7 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM – boka upp 7 maj på Epicenter!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 7 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade samhällsbyggnadssektorn på Epicenter i Stockholm – det är dags för 2020 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM.


Aric Dromi vill få beslutsfattarna att revidera sina affärsmodeller.

Internetfilosofen: "En bostad behöver inte vara en fast plats"

Bostäder Aric Dromi är futurolog, digital filosof och självbetitlad "professional troublemaker". För Fastighetssverige berättar han om vilka effekter disruptiv innovation kommer ha på fastighetsbranschen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Den 8 maj är det dags för en av årets viktigaste branschdagar - Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering - på Waterfront i Stockholm. Missa inte att anmälan stänger i dag - det finns ett fåtal platser kvar så säkra ditt deltagande nu direkt!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm I dag stänger anmälan till en av årets viktigaste branschdagar – Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj. Det finns ett fåtal platser kvar – säkra ditt deltagande senast i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Angela Tillman Sperandio från designbyrån Doberman talar på temat "förändring kräver öppenhet för det oväntade" på Waterfront i Stockholm nästa onsdag den 8 maj. Säkra din plats nu, anmälan stänger på torsdag och det finns endast ett fåtal platser kvar!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Förändring kräver öppenhet för det oväntade

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm På Waterfront nästa onsdag den 8 maj får vi höra Angela Tillman Sperandio från designbyrån Doberman tala om hur systemförändringar alltid börjar i det lilla. Anmälan stänger i övermorgon torsdag – anmäl dig nu, endast ett fåtal platser kvar!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Jonas Anund Vogel och Gianluca Villani berättar om projektet KTH Live-In-Lab på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering den 8 maj på Waterfront i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Digitalt labb ska ge smarta och hållbara byggnader

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Ett stort antal sensorer registrerar nästan alla aktiviteter hos de boende i KTH Live-In-Lab. Forskare analyserar datan och resultatet hoppas man ska leda till framtidens smarta och hållbara boende. Hör vad man kommit fram till hittills på Waterfront den 8 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Agneta Jacobsson kommer till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj och pratar om AI för värdering av fastigheter. Missa inte att anmäla dig via länken i artikeln.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Värdering med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm På fler och fler områden tar AI över funktioner som tidigare utförts av människor. För bara ett år sedan påbörjades ett projekt med AI-värdering av fastigheter, och nu är det klart för sjösättning. På Waterfront den 8 maj får vi höra om algoritmen "Bertil" som börjar kunna värdera fastigheter som en människa – missa inte det!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Aric Dromi är futurolog, internetfilosof och kallar sig även professionell bråkmakare. På Waterfront i Stockholm den 8 maj talar han på temat Digital utveckling kräver nytt tänkande.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Internetfilosofen om våra nya tankemönster

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den nya digitala teknologin kommer ha stor påverkan på hur vi människor uppfattar världen. Samtidigt har vi människor svårt att hantera dylika förändringar. För fastighetsbranschen krävs nya tankemönster som kan ta oss till nya höjder. Missa inte futurologen och internetfilosofen Aric Dromi på Waterfront den 8 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna, Daniel Svartling, Wallenstam och Niclas Ingeström, Castellum medverkar i panelsamtalet Fastighetsaktörernas digitala agenda den 8 maj på Waterfront.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Branschens digitala agenda

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Hos de allra flesta bolagen i fastighetsbranschen finns digitalisering med som en prioriterad fråga högt uppe på agendan. Vilka trender tror man kommer dominera framöver och hur ser prioriteringarna ut? Var finns den digitala affären framöver? Svaren på frågorna levereras den 8 maj på Waterfront.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Urban Edenström medverkar i en stor intervju på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering den 8 maj på Waterfront i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: Stor intervju med Urban Edenström

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Han är vd och storägare i, samt grundare av, Stronghold Invest med bolagen Newsec, Datscha och Niam. Han är också ordförande i Stockholms Handelskammare. Tidigare i år utsågs han, som första person i fastighetsbranschen, till Årets entreprenör och tävlar i Världsfinalen i Monaco i sommar.
Han har digitaliseringen ständigt högt upp på sin agenda med investeringar i bolag som Tessin, Workaround och Mestro. Den 8 maj kommer Urban Edenströms till Waterfront för en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Magnus Svantegård är en av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering: En internationell utblick

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Magnus Svantegård, en av världens ledande auktoriteter inom proptech, håller i en högintressant internationell utblick på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront den 8 maj. Missa inte att boka tidigt-erbjudandet stänger i morgon fredag.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Digitaliseringsminister Anders Ygeman är en av talarna på ett av årets viktigaste event - Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering – Anders Ygeman öppningstalar

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Sveriges digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) talar på temat "Så ska Sverige ta täten i den digitala utvecklingen" på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Cathrine Danin är en av talarna på ett av årets viktigaste event - Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm – den nya digitala ekonomin

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Vad händer med samhällsekonomi och den ekonomiska politiken när digitalisering och delningsekonomi blir en allt större del av samhället? Svaret ges den 8 maj när den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen samlas på Waterfront i Stockholm.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Waterfront i Stockholm den 8 maj - säkra din plats redan nu!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm – boka upp 8 maj!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 8 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade delen av fastighetsbranschen på Waterfront – det är dags för 2019 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.


"Det krävs mycket kunskap"

Teknik | PLAY Digitaliseringsekonomen Anna Felländer om de etiska riskerna med artificiell intelligens i näringslivet.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering här

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering genomfördes på Epicenter Stockholm på tisdagen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

En bred dag om digitalisering!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Proptechtrender, Fastighetsägarnas digitaliseringsvision, ledarskap, storbolagstrender med Vasakronan, Akademiska Hus och AMF, artificiell intelligens, blockchain, Castellums unika digitalsatsning, Bokloks automatiserade byggprocess, nya partnerskap – och digitaliseringsekonomen Anna Felländer som keynote speaker. Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Epicenter Stockholm på tisdag.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

Digitalisering: Hur bygger man bra partnerskap?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Att ensam ta steget in i digitaliseringsresan är sällan bra. Hur bygger fastighetsbolag bra partnerskap? Lyssna på Bengt Nordström på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm. Anmälan stänger på onsdag!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Jerker Lessing.

Digitalisering i alla led

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Boklok-konceptet bygger på digitalisering och automatisering av varje led i processen. Bolagets forsknings- och utvecklingschef Jerker Lessing berättar på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm om en stenhård strävan efter mer effektivt byggande. Säkra din plats nu – anmälan stänger på onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Karoliina Callavik och Johanna Holmberg.

Rätt ledarskap i digitaliseringsresan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm För att driva igenom en förändring mot ett mer digitalt bolag krävs ett starkt ledarskap. Hur skapar man detta? Missa inte Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från Cobel på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering. Säkra din plats nu – anmälan stänger om en vecka.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm

Stronghold om framtidens proptech

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering avslutas med en framtidsspaning bland världens trender inom digitalisering av fastigheter, signerad Daniel Kraft, proptech-ansvarig på Stronghold.