Image
Britt Lindqvist, Mats Hederos och Kerstin Lindberg Göransson diskuterar digitala möjligheter och utmaningar på Epicenter den 8 maj.
Britt Lindqvist, Mats Hederos och Kerstin Lindberg Göransson diskuterar digitala möjligheter och utmaningar på Epicenter den 8 maj.

Digitalisering: Så jobbar de ledande aktörerna

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Vasakronan, Akademiska Hus och AMF Fastigheter – de tre storbolagen ligger även i framkant när det gäller digitaliseringstrenden i fastighetsbranschen. Dem 8 maj delar de med sig av tankar och erfarenheter på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm.
Publicerad den 26 Mars 2018

Hos samtliga de stora fastighetsbolagen finns proptech och digitalisering högt upp på agendan. Vilka frågor prioriteras av de största bolagen och hur tror de att trenderna kommer att se ut framöver? Var finns de stora besparingarna, guldgruvorna — och fallgroparna?

Britt Lindqvist, utvecklingschef på Vasakronan, Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter och Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus kommer till Epicenter den 8 maj för att prata trender och framtid inom digitaliseringen av fastighetsbranschen.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering är ett heldagsseminarium om proptech och digitalisering. Stora visioner blandas med goda exempel från dagens digitala vardag. Programmet håller på att växa fram – du ser det preliminära programmet här.

Du anmäler dig här – fram till 6 april kan du anmäla fyra personer från ditt företag – och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY