Image
Nils Eriksson och Kristoffer Sandberg.
Nils Eriksson och Kristoffer Sandberg. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield förstärker – värvar duo

Bolag Cushman & Wakefield förstärker transaktionsteamet genom rekrytering av Kristoffer Sandberg och Nils Eriksson till Capital Markets.
Publicerad den 22 Januari 2019

Kristoffer Sandberg har anställts som projektledare på Capital Markets. Kristoffer har mångårig transaktionserfarenhet från såväl rådgivarsidan som fastighetsägarsidan. Han kommer närmast från en roll som transaktionsansvarig på Vincero Fastigheter och har tidigare varit ansvarig för industri- och logistiksegmentet på CBRE Capital Markets. Dessförinnan har Kristoffer varit del av Capital Markets-teamet på dåvarande DTZ. Kristoffer har examina från KTH i fastighet och finans respektive från Stockholms Universitet i företagsekonomi. Han börjar sin nya tjänst i februari.

Nils Eriksson har anställts som analytiker. Nils har tidigare arbetat på CBRE Global Investors och har en civilingenjörsexamen från Samhällsbyggnad på KTH. Han ansluter till teamet i januari.

Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield:

– Vi är glada och stolta över att kunna attrahera medarbetare med gedigen erfarenhet och ett starkt track-record, särskilt inom segmentet logistik där vi förväntar oss stor aktivitet under 2019.
– Cushman & Wakefield i Sverige befinner sig i en expansionsfas och vi söker även fortsättningsvis fler medarbetare som bidrar till att vi stärker vårt kunderbjudande ytterligare.

Capital Markets-teamet har under 2018 genomfört drygt 40 transaktioner till ett värde av cirka 14 miljarder kronor och har inför 2019 en kontrakterad uppdragsportfölj med ett förväntat försäljningsvärde över 8 miljarder kronor.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny miljard på kontot – här vill SLP förvärva

Bolag SLP laddar på för nya förvärv. Efter nyemissionen berättar vd Tommy Åstrand var och vilken typ av fastigheter man ska investera den nya miljarden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige