Image
Croisette hyr ut i centrala Uddevalla.
Croisette hyr ut i centrala Uddevalla. Bild: Croisette

Croisette hyr ut till gymkedja i Uddevalla

Uthyrning Croisette har varit rådgivare i uthyrningen av 560 kvadratmeter på Norra Drottninggatan 9 i Uddevalla till Fitness24Seven.
Publicerad den 12 Januari 2022
Annons
Image

Lokalen är på totalt 560 kvadratmeter och tillträdande hyresgäst är Fitness24Seven. Gymkedjan har sedan tidigare varit etablerade i Uddevalla och uppgraderar nu sitt koncept i en ny lokal. De flyttar in i lokalen under Q4 2022.
– Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt senaste koncept 2.0 i Uddevalla. Det kommer bli ett ruggigt fint gym som vi hoppas på att Uddevallaborna är spända på! Vi tackar alla inblandade för ett gott samarbete, säger Marcus Flodin, Expansion Manager, Fitness24Seven.

Fastighetsägare är Vivero.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY