Image

Corem rekryterar ny CFO

Karriär Corem rekryterar Ulrika Allgulander som ny CFO. Hon kommer närmast från Sas Institute där hon varit ekonomi- och finanschef sedan 2005.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Ulrika Allgulander. Bild: Corem
Ulrika Allgulander.

Ulrika Allgulander tillträder tjänsten omgående och kommer att ingå i ledningsgruppen.
Hon har tidigare bland annat arbetat som revisor på Ernst & Young i 16 år.

- Ulrika har lång och bred erfarenhet vilket kommer att förstärka vår verksamhet på ett mycket bra sätt. Vi hälsar Ulrika varmt välkommen till Corem, säger vd Eva Landén.


Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige