Image
Sverker Källgården.
Sverker Källgården. Bild: Cibus.

Cibus gör nytt finländskt förvärv

Transaktioner Cibus har undertecknat ett förvärv om totalt fem fastigheter i Finland för 5,2 miljoner euro. Fastigheterna förvärvas från en privat fastighetsägare. Fastigheterna planeras tillträdas den 1 oktober 2021.
Publicerad den 27 September 2021

Fastigheterna är belägna i Isojoki, Jurva, Kauhava, Bötom och Vindala i landskapet Södra Österbotten i Finland och har en uthyrningsbar area på cirka 5 000 kvadratmeter. S-gruppen är hyresgäst i samtliga fastigheter och den genomsnittliga återstående avtalstiden är nästan tio år.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"För Sveriges ekonomi och för sysselsättningsgraden är detta en katastrof"

Bolag K-Fastigheter meddelade i förra veckan att man tecknat avtal med leverantörer av cement för koncernens beräknade totala produktionsvolym under 2022. Vd:n och grundaren Jakob Karlsson berättar hur man lyckats med det, hur man klarar sina mål om klimatpositiva prefabstommar med importerad cement och hur han tycker att man bör agera för att undvika den cementkris som riskerar att vara i antågande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY