Image

Christan Berner växer vidare och bygger nytt

UTHYRNING Nu bygger Christian Berner Tech Trade AB ut i Mölnlyckes företagspark med drygt 1 000 kvadratmeter. Det över 110 år gamla Teknikhandelsföretaget växer organiskt och samtidigt planeras flera nya förvärv.
Publicerad den 18 Juni 2008

- Vi expanderar och behöver större lokaler som är effektiva, flexibla och attraktiva för våra kunder, leverantörer och medarbetare. Det gäller främst lager- och verkstadslokaler samt kontor. Christian Berners tillväxt fortsätter som planerat och rätt lokaler med flexibla möjligheter är en viktig förutsättning för vår utveckling, säger Lars Mila, vd och koncernchef, Christan Berner Tech Trade AB.

Utbyggnaden av Christian Berner Tech Trades huvudkontor i Mölnlycke planeras att inledas nu i sommar och vara klar våren 2009.

Projektledare för utbygganden är Ramböll Projektledning AB och arkitekter är Krook & Tjäder. Utbyggnaden kommer att ske som ett partneringsprojekt med NCC Construction som huvudentreprenör. NCC Construction byggde även Christian Berners kontor 2006 och även då var Krook & Tjäder arkitekter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige