Image
Christian Dahle, Michael Kruse och Mårten Leringe.
Christian Dahle, Michael Kruse och Mårten Leringe. Bild: CF Möller

CF Möller tar in nya partners

Bygg/Arkitektur Michael Kruse, Christian Dahle och Mårten Leringe har tagits in i ägarkretsen för CF Möller. Därmed förstärker arkitektbyrån ledningen i Danmark, Norge och Sverige.
Publicerad den 8 Juni 2016

I den dagliga verksamheten kommer Michael Kruse att fungera som partner i Danmark, Christian Dahle i Norge, och Mårten Leringe i Sverige.

CF Møller är en av Skandinaviens största och äldsta arkitektbyråer, men sedan millennieskiftet har företaget i ännu större utsträckning spridit sig från Danmark till Norge och Sverige.

– Med kontoren i Oslo och Stockholm har vi gått från att vara en dansk arkitektbyrå till att definiera oss själva som ett arkitektföretag med skandinavisk förankring, säger Klavs Hyttel, styrelseordförande och partner på CF Möller.

– Inkluderingen av Christian Dahle och Mårten Leringe i partnerkretsen fulländar denna radikala förändring och befäster betydelsen av våra norska och svenska kontor som en viktig del av vår självkännedom och nordiska position.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige