Image
Carl Westling och Paul Causey.
Carl Westling och Paul Causey. Bild: Axel Ohlsson

Causey Westling öppnar i Göteborg

Bolag Den fristående skattebyrån Causey Westling fortsätter att expandera. Efter flera års satsningar på tillväxt av personalstyrkan satsar företaget nu även på en geografisk breddning när man under april öppnar kontor i Göteborg.
Publicerad den 10 April 2019

– Göteborgsregionen är superspännande på fastighetsområdet. Staden växer i rekordfart, och det byggs som aldrig förr, säger Causey Westlings Johanna Winger, verksamhetsansvarig för den nya satsningen. Vi arbetar redan med många fastighetsbolag i Göteborg och Västsverige i allmänhet, men nu ser vi mer än någonsin ett behov av fysisk närvaro för att kunna erbjuda så bra service som möjligt till våra klienter.

Causey Westling, som funnits på marknaden sedan 2004 och är specialiserade på skattefrågor och digitaliseringsverktyg för fastighetsbranschen, blir därmed Göteborgs första oberoende skattebyrå inom sitt segment.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CauseyWestling på Branschguiden

Välkomna till skattebyrån som räknar hem nya värden i era fastigheter.

Som skattejurister vill vi gärna ge dig goda råd, men vi gillar framför allt att titta på dina siffror. Väldigt noga. Det är nämligen där möjligheterna till bättre kassaflöde, rätt skattekostnader och klokare redovisning gömmer sig. Allt handlar om att veta vad man ska leta efter och att gilla att räkna.

När vi startade CauseyWestling år 2004 visste vi att i princip alla fastighetsbolag i Sverige missade möjligheten att förbättra kassaflöden och minska skattekostnader med hjälp av optimering a...

Läs mer om CauseyWestling på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY