Image

Castellum: Sänkt bolagsskatt ger 640 miljoner

Bolag Castellum skriver i sin delårsrapport att om regeringen sänker bolagsskatten från och med 2013 så innebär det en engångsintäkt för bolaget om 640 miljoner kronor. Detta till följd av en omvärdering av en uppskjuten skatteskuld.
Publicerad den 17 Oktober 2012

Castellum förvaltningsresultat för årets tredje kvartal uppgick till 347 miljoner kronor (334), något sämre än analytikerna i SIX Market Estimates enkät, som hade räknat med 356 miljoner kronor.

Hyresintäkterna var 764 miljoner kronor (734). Analytikerna hade räknat med 762 miljoner kronor.

För niomånadersperioden uppgick förvaltningsresultatet till 953 miljoner kronor (889), motsvarande 5,81 kronor (5,42) per aktie, en förbättring med sju procent.

Hyresintäkterna uppgick till 2 285 miljoner kronor (2 181).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige