Image
Rutger Arnhult, ordförande i Castellum, och Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och blivande vd för Castellum.
Rutger Arnhult, ordförande i Castellum, och Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och blivande vd för Castellum. Bild: Castellum/Kungsleden

Castellum: Har 91,9 procent av Kungsleden – fullföljer budet

Bolag Castellum har nått 91,9 procent av aktierna i Kungsleden. Acceptperioden förlängs till den 18 november.
Publicerad den 10 November 2021

Rutger Arnhult, styrelseordförande i Castellum, kommenterar:
– Med 91,9 procent av kapital och röster i Kungsleden förstärker vi positionen som Nordens ledande noterade kommersiella fastighetsbolag. Det finns en grundmurad positiv syn på det sammanslagna bolaget, vilket tydliggörs av att en övervägande majoritet har haft en preferens för aktievederlaget. Nu förlänger vi budet till och med den 18 november för att möjliggöra för de som ännu inte hunnit lämna in sina aktier att få vara en del av den fortsatta resan.

Erbjudandet förklaras följaktligen ovillkorat och Castellum kommer att fullfölja förvärvet av de aktier som har lämnats in.

Cirka 40 procent har valt mix & match-alternativet. Över 75 procent av dessa har valt att få så mycket aktier i Castellum som möjligt, och knappt 25 procent har valt mer kontantvederlag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige