Image

Byggpartner rekryterar från Skanska

Karriär Byggpartner har anställt Mathias Eriksson som ny arbetschef med ansvar för Västerås. Han kommer närmast från Skanska där han haft en roll som projektchef.
Publicerad den 22 Januari 2018

Mathias Eriksson har en gedigen produktionsbakgrund efter sina 22 år inom Skanskakoncernen.

– Jag är mycket glad över att vi kunnat knyta Mathias till oss, han kommer tillföra mycket till vår organisation gällande ledarskap och partnering, men även vara en viktig del i vår fortsatta utveckling av bolaget. Vi ser regionen som en prioriterad marknad med i dag stora pågående affärer, säger Fredrik Leo, vice vd med ansvar för entreprenadverksamheten på Byggpartner i Dalarna AB.

Byggpartner har varit verksamma i Västerås sedan 1997 med eget kontor och under 2017 etablerades ett kontor i Eskilstuna. Verksamheten består till stor del av partneringprojekt inom ny- och ombyggnad av bostäder, vårdboenden och skolor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige