Image

Byggpartner får bygguppdrag av Kärnhem

Bostäder Byggpartner har fått uppdraget att bygga 67 lägenheter i Eskilstuna åt Kärnhem Bostadsproduktion. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 117 miljoner kronor.
Publicerad den 5 December 2017
Byggpartner bygger i Eskilstuna. Bild: Byggpartner
Byggpartner bygger i Eskilstuna.

Projektet omfattar att på totalentreprenad uppföra två stycken flerbostadshus. Husen kommer att ha totalt 67 lägenheter från ett rum och kök på 28 kvadratmeter till fyra rum och kök på 117 kvadratmeter i Munktellstaden i Eskilstuna.

– Det är glädjande att bostadsmarknaden i Eskilstuna håller i sig, det har under en period varit en av de mest expansiva orterna i vårt verksamhetsområde. Det är även spännande med ett samarbete med Kärnhem som har förutsättningar att utvecklas till något långsiktigt, säger Fredrik Leo, vice vd på Byggpartner, med ansvar för entreprenadverksamheten.

I uppdraget ingår en option om ytterligare en etapp i kvarteret med liknande storlek.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige