Image

Byggmästargruppen bygger åt Byggvesta

Bygg/Arkitektur Byggmästargruppen får i uppdrag av Byggvesta att bygga 204 lägenheter i det nya kvarteret Kosterhavet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.
Publicerad den 10 September 2013

Det handlar om 113 studentlägenheter och 91 hyresrätter.

Husen uppförs som Egenvärmehus, vilket innebär att byggnaden har en extremt låg energianvändning förenat med god inomhusmiljö. Bostäderna är radiatorlösa och kommer huvudsakligen att värmas upp av uppvärmd ventilation via fjärrvärme, instrålad solvärme, hushållsapparater, belysning, verksamhet och de boende själva.

Byggmästargruppen och Byggvesta har ingått ett partneringavtal, vilket innebär att de tillsammans med leverantörer och underentreprenörer bygger ett långsiktigt samarbete för att; bygga med mycket god kvalitet och energieffektivitet och samtidigt hålla en produktionskostnad lägre än genomsnittet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige