Image

Besqab bygger ettor i Skarpnäck

BOSTÄDER Besqab uppför 54 ungdomslägenheter i Skarpnäck. Byggstarten ska ske i höst och inflyttning är planerad till hösten 2009.
Publicerad den 8 Maj 2008

Det handlar om 54 enrumslägenheter med hög standard. Läget är idealiskt för den som vill bo nära city och Globen, men ändå ha aktiviteter och friluftsliv runt husknuten. Med en kontantinsats på tio procent blir månadskostnaden (lånekostnad och månadsavgift) mellan 3 870 kr och 4 820 kr beroende på vilken lägenhet kunden väljer. Lägenheterna säljs till ett fast pris.

Byggstarten beräknas äga rum under hösten 2008 med inflyttning ett år senare.

- Den låga boendekostnaden i kombination med närhet till både city och sportaktiviteter gör detta till det perfekta boendet för unga människor i början av sin bostadskarriär, säger Jens Rooth, projektledare på Besqab Projekt och Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige