Image

… Och här är Ahlblads efterträdare

KARRIäR Leimdörfer har redan tillsatt en ny vd efter Jonas Ahlblad. Han kommer närmast från Redevco och har tidigare även jobbat på Aberdeen och Catella.
Publicerad den 17 Augusti 2010

Mikko Iivonen tar över vd-stolen efter Jonas Ahlblad på Leimdörfer i Finland. Mikko Iivonen har lång erfarenhet från den finska fastighetsmarknaden.

- Jonas har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp Leimdörfers verksamhet i Finland. Mindre än ett år efter att han började 2006 var Leimdörfer ett av de ledande rådgivningsföretagen i Finland. Och därefter har han gjort ett makalöst arbete med att utveckla affärerna vidare. Vi tackar Jonas för hans tid med oss och önskar honom lycka till i hans nya roll. För att titta framåt så är vi väldigt glada över att vi har fått möjlighet att rekrytera Mikko och vi är säkra på att han kommer att bidra till att affärerna fortsätter att blomstra, säger Leimdörfers vd Sven Dahlin.

- Min ambition är att vi på Leimdörfer ska fortsätta att ge samma höga kvalité på tjänster till våra klienter även fortsättningsvis. Jag tror att vårt nya stärkta team kombinerat med min erfarenhet både som investerare och som rådgivare kommer att ge oss en stark bas för att utveckla affärerna ännu mer, säger Mikko Iivonen.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige