Image
Turionhuset.
Turionhuset. Bild: Wallenstam

Audionommottagning växer hos Wallenstam

Uthyrning Audionommottagning Göteborg, inom förvaltningen Habilitering och Hälsa, utökar sin yta på Södra Gubberogatan 6 i Göteborg. Med en tillförhyrning på drygt 400 kvadratmeter ökas den totala lokalytan till nästan 3 300 kvadratmeter från och med juni månad.
Publicerad den 9 Mars 2021

– Vi trivs väldigt väl i lokalerna och med det centrala, lättillgängliga läget. Med en större yta och ombyggnation ser vi fram emot möjligheter till drop-in-besök och att därmed kunna erbjuda kompletterande jourbesök/service på samma adress som vi idag utför samtlig hörselrehabilitering, säger Jakob Malmström, enhetschef för Audionommottagningen.

I juni ska ombyggnation och lokalanpassning på Södra Gubberogatan 6 vara klar och öppnandet för patienter beräknas ske i september.
– Det är väldigt trevligt när våra kunder växer tillsammans med oss så som Audionommottagningen Göteborg nu gör. När det dessutom underlättar och ger positiva effekter för både verksamheten och deras patienter känns det extra bra, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige