Image
Arrector säljer i Eskilstuna.
Arrector säljer i Eskilstuna. Bild: Angermann

Arrector säljer i Eskilstuna

Transaktioner Arrector säljer fem centralt belägna bostadsfastigheter i Eskilstuna.
Publicerad den 6 Maj 2020

Angermann har varit rådgivare åt fastighetsägaren Arrector som säljer fem centralt belägna bostadsfastigheter i Eskilstuna om drygt 50 lägenheter. Fastigheternas uthyrbara yta uppgår till drygt 2 400 kvadratmeter varav majoriteten utgörs av mindre bostadslägenheter. Förvärvet sker i bolagsform till en direktavkastning under fyra procent.

Fastigheterna har utvecklingspotential och är belägna samlat i närheten av Eskilstuna sjukhus. Köparen är ett privat fastighetsbolag som tillträdde fastigheterna i maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige