Image

Årets Unga Fastighetskvinna: Newsec blir prissponsor

Fastighetskvinnan Newsec går in som prissponsor för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. Passa på att nominera din favorit – på fredag stänger vi nomineringsslussarna.
Publicerad den 8 Juni 2016
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay.

- Vi har varit partner i eventet Fastighetskvinnan sedan starten 2014 och det är roligt att vi nu får möjlighet att även vara prissponsor, säger Max Barclay, vd för Newsec Sweden.

- Årets Unga Fastighetskvinna är ett bra initiativ. Det är viktigt att lyfta fram och synliggöra förebilder, inte minst unga förebilder, som kan inspirera andra i branschen att ta ytterligare ett steg.

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan.

Utmärkelsen går till en ung kvinna som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Du kan nominera din favorit - eller dig själv - genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se. Beskriv din kandidat och skriv en bra motivering. En bra beskrivning/motivering ökar din kandidats chanser!

Men det är ganska bråttom – nu på fredag stänger vi slussarna och då tar juryns arbete vid: En kvalificerad jury, bestående av Agneta Jacobsson (Cushman & Wakefield), Kerstin Lindberg Göransson (Akademiska Hus), och Kristina Alvendal (Alvendal AB) väljer ut tre finalister bland de nominerade och utser även vinnaren.

Finalisterna bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 1 september, där de presenteras för publiken, innan vinnaren får ta emot priset.

Du anmäler dig till själva seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:
Mer från Fastighetssverige