Image

Årets Stockholms-BRF prisade

TÄVLING Fastighetsägarna Stockholm har instiftat en ny utmärkelse, Årets Bostadsrättsförening. De första pristagarna är bostadsrättsföreningarna Solhjulet och Fanan 12.
Publicerad den 22 Maj 2008

- Vi vill med utmärkelsen lyfta bostadsrättsföreningar som sköter verksamheten på ett ansvarsfullt och professionellt sätt och som tar väl hand om sina fastigheter, säger Maria Livijn, näringspolitiskt ansvarig för bostadsrättföreningar, Fastighetsägarna Stockholm.

Priset Årets Bostadsrättsförening 2008 delas av två bostadsrättsföreningar.

– Det är extra roligt för oss att uppmärksamma två så proffsiga men ändå olika föreningar. Den ena förstapristagaren, Bostadsrättsföreningen Solhjulet, är en av de största privata fastighetsägarna i Sollentuna kommun. Den andra förstapristagaren, Bostadsrättsföreningen Fanan 12, är en lite mindre innerstadsförening, säger Maria Livijn.

Juryns motiveringar till Årets Bostadsrättsförening 2008:
"Solhjulet arbetar mycket professionellt med information på alla plan och är en spjutspets inom fastighetsbranschen. Solhjulet använder på ett målinriktat och systematiskt sätt information som ett viktigt verktyg för att leda verksamheten. Det är en förening som fullt ut tar vara på det värde som bra kommunikation skapar."

"Fanan 12 använder information och kommunikation på ett föredömligt och strategiskt sätt. Med en väl anpassad mix av kanaler informerar Fanan 12 regelbundet och konsekvent om verksamheten och vad som är på gång i fastigheten. Särskilt imponerande är ambitionen att bidra till ett ökat BRF-kunnande i föreningen."

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige