Image
Archus anställer tio.
Archus anställer tio. Bild: Archus Arkitekter

Archus anställer tio nya medarbetare

Bolag Archus växer med tio nya medarbetare och stärker upp både på Archus Development och Archus Arkitektur i både Stockholm, Västerås och Uppsala.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Mikael Hassel är arkitekt MSA och kommer närmast från en roll som hållbarhetsansvarig på Tengbom. Mikael Hassels projekt Hälleskogsbrännan nominerades till ett av branschens mest prestigefyllda arkitekturpriser, Sienapriset 2018. Han tillträder som handläggande arkitekt på Archus Västeråskontor i februari.

Daniel Steding har anställts som ny affärsutvecklare på Archus Development i Stockholm. Han har en examen i Industriell ekonomi och organisation från KTH och bland annat arbetat med affärsutveckling på fastighetsutvecklingsföretaget Blooc. Daniel Steding tillträder i oktober.

Daniel Noriega är arkitekt SAR/MSA utbildad i La Paz och tillträder som ny handläggande arkitekt på Archus Stockholmskontor i november. Han kommer närmast från Metod Arkitekter där han arbetat de senaste fem åren.

Pierre Sundin är mark- och VA-ingenjör och kommer närmast från WSP där ha arbetat som senior projektledare och besiktningsman. Innan dess arbetade han för Uppsala kommun med ansvar för centrala projekt. Pierre Sundin tillträder som senior mark- och VA-ingenjör på Archus Uppsalakontor i oktober.

Hanna Axelsson är utbildad landskapsarkitekt MSA från SLU Ultuna. Hon kommer närmast från en roll som landskapsarkitekt på Sustain VR & Architecture och har tidigare arbetat på Karavan Landskapsarkitekter. Hanna Axelsson tillträder som landskapsarkitekt på Archus Uppsalakontor i oktober.

Ida Wiltfalk är designer och konstruktör och tillträder som ny handläggande ingenjör i Archus inredningsteam i Västerås. Hon kommer närmast från en tjänst på Sweco Architects. Ida Wiltfalk tillträde i september.

Suzete Timba är ny medverkande arkitekt på Stockholmskontoret. Utöver sina fem års arkitektstudier i Mocambique har hon även läst Sustainability and Urban Design på Lunds tekniska högskola. Hon kommer närmast från AIX Arkitekter. Hon tillträder i oktober.

Emma Asplund är utbildad arkitekt vid Chalmers tekniska högskola och kommer närmast från Tyréns. Hon tillträdde som ny medverkande arkitekt på Stockholmskontoret i september.

Cindy Östman är byggnadsingenjör och BIM-samordnare utbildad vid Mälardalens Högskola. Han tillträder en tjänst som ny byggnadsingenjör på Archus Västeråskontor i oktober.

Eliz Yosifova är nyexaminerad byggnadsingenjör från KTH. Hon tillträder Archus Stockholmskontor i oktober.

– Jag är glad och stolt över våra nya stjärnor som blir ett tillskott och bra komplement till vårt härliga gäng, säger Johnnie Pettersson, grundare och koncern-vd på Archus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av fyra olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige