Image
Anna Nambord.
Anna Nambord. Bild: Wihlborgs

Anna Nambord tar tjänstledigt från Wihlborgs – startar rådgivning på deltid

Bolag Anna Nambord, chef för hållbara affärer, kommer att ta tjänstledigt på deltid från Wihlborgs för att starta eget företag. Hon lämnar därmed också sin plats i koncernledningen.
Publicerad den 12 Maj 2022

Parallellt med att tjänstledigheten påbörjas den 22 augusti 2022 tillträder Anna Nambord en deltidstjänst på Wihlborgs för att erbjuda rådgivning till Wihlborgs kunder inom arbetsplatsstrategi, kultur och ledarskap.
– Under de senaste åren har frågor som rör arbetssätt, kultur och ledarskap fått en alltmer central roll för organisationers tillväxt och utveckling. Anna Nambord har aktivt följt och drivit frågor kring kontorets omdaning från att främst handla om kvadratmeter och materialval till att bli en del av företags arbetsgivarerbjudande och hållbarhetsarbete. Jag är glad att vi kommer kunna använda Annas kompetens till att växla upp vår rådgivning kring den goda arbetsplatsen ytterligare, säger Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs.
– Efter dryga 25 år som chef och ledare i större bolag är det dags att prova något annat. Min ambition är att kombinera mina erfarenheter inom HR och hållbarhet med de lärdomar jag gjort tillsammans med kunder och kollegor kring nya arbetssätt och hjälpa fler bolag att skapa bättre affärer och en bättre framtid. Nu får jag möjlighet att ge det erbjudandet både till Wihlborgs kunder och nå ut till en större marknad, säger Anna Nambord.

Anna Nambord har suttit i koncernledningen sedan 2013, först som HR- och CSR-chef och sedan 2020 som chef för Hållbara affärer.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige