Image

Amelec anlitar Optimal

Bolag Amelec anlitar Optimal för uthyrning av cirka 5000 kvadratmeter kommersiella lokaler som ligger i Stenalyckan i Halmstad och Ingelsta i Norrköping.
Publicerad den 25 September 2012

I Ingelsta handlar det om lokaler som byggs efter hyresgästens önskemål och i Stenalyckan handlar det om befintliga lokaler.

- Vi är väldigt glada att Amelec valde oss. Med Amelecs lokaler i vår storhandelsportfölj får vi ännu bättre och lite större grepp om externa handelsplatser. Vår portfölj, nu uppemot 70 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i storhandelsplaster sträcker sig från Haparanda i norr till Halmstad i söder och vi har därför en väldigt god kunskap gällande utbud och mix och de speciella förutsättningar som råder för den här typen av handel, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY