Image

Alvendal tar nytt uppdrag

Karriär Nyligen utsågs Stockholms förra stadsbyggnadsborgarråd Kristina Alvendal till vd för Airport City i Stockholm. Nu har hon hoppat på ytterligare ett uppdrag.
Publicerad den 4 Oktober 2011
Kristina Alvendal. Kristina Alvendal.

Alvendal blir vice ordförande i Sundbybergs stadshus infrastruktur AB.

- Kristina Alvendal blir ett starkt tillskott för Sundbyberg. Jag tror att hon tillsammans med övriga styrelsen kommer att göra ett viktigt arbete för Mälarbanan genom Sundbyberg, säger Carl Grufman, (M) oppositionsråd i Sundbyberg.

- Mälarbanan är ett viktigt projekt för Sundbyberg, men också för Stockholmsregionen. Det är samtidigt ett stort projekt som kräver mycket samverkan mellan stat, myndigheter, kommuner och fastighetsägare. Det ska bli spännande att få bidra till det arbetet i denna dynamiska del av Stockholm, säger Kristina Alvendal.

Fakta:
Sundbybergs stadshus Infrastrktur AB är ett projektbolag som har till föremål för sin verksamhet att söka åstadkomma en järnväg i tunnel i Sundbybergs stad och bidra till utvecklingen av Sundbybergs stads resecentrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige