Image
Första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Borås hålls på Borås Kongress nästa torsdag, den 22 oktober.
Första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Borås hålls på Borås Kongress nästa torsdag, den 22 oktober. Bild: Emil Dalqvist

Allt om framtidens Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Framtidsplaner, analyser och profilintervjuer – nästa torsdag, den 22 oktober, hålls den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Borås. På fredag stänger anmälan.
Publicerad den 14 Oktober 2020

Fastighetssverige arrangerar heldagsseminariet tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad.

Enligt polismyndigheten klassas seminariet inte som en offentlig sammankomst och omfattas det kommer att genomföras som ett fysiskt event. Vi planerar även att livestreama eventet.

Några av höjdpunkterna:
# Börssuccébolaget K-Fastigheters vd Jacob Karlsson intervjuas om sitt första omtumlande år som börs-vd - och om de stora satsningarna i Borås.
# TAM Groups Anna K Johansson analyserar retailsektorn, som redan före pandemin var mitt i en stor transformation – hur ser framtiden ut?
# Bockasjös grundare och vd Joakim Hedin intervjuas om sin karriär, framtid och syn på logistikmarknaden i dag och i morgon.
# Stadsarkitekt Richard Mattsson redogör för stadens bygg- och utvecklingsplaner.
# SEB:s prognoschef Håkan Frisén analyserar de stora skeendena i världen.
# Näringslivschef Anders Glemfelt berättar om planerna för det stora utvecklingsområdet Viared.
# Kommunalråden Kerstin Hermansson och Annette Carlson diskuterar näringslivets förutsättningar med Fastighetsägarnas Anna Liljenby och Kanicos Hanna Lassing.

Och mycket mer. Du hittar hela programmet här och du anmäler dig här senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 22 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Sista anmälningsdag är 19/10


Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med: 
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY