Image
Jacob Karlsson är en av huvudtalarna på Borås Kongress den 22 oktober.
Jacob Karlsson är en av huvudtalarna på Borås Kongress den 22 oktober. Bild: Axel Ohlsson

Jacob Karlsson till Fastighetsmarknadsdagen Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 22 oktober arrangerar Fastighetssverige den första upplagan av seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås, tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad – ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i staden. En av huvudtalarna är Jacob Karlsson, den 34-årige före detta elitlöparen som sadlade om och nu rattar och är storägare i ett av branschens hetaste börsbolag – K-Fastigheter.
Publicerad den 15 September 2020

Jacob Karlsson kommer att intervjuas av moderator Erik Blix om sin historia och sin syn på läget och framtiden – inte minst i Borås, som är en av de städer K-Fastigheter satsar i. I mars köpte bolaget mark för att bygga 600 lägenheter i staden.

Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås hålls på Borås Kongress den 22 oktober. Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Just nu kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

Angående coronasituationen för eventet: Fastighetsmarknadsdagen Borås klassas som ett slutet branschevent och som en offentlig sammankomst vilket innebär att eventet inte omfattas av begränsningarna om 50 personer. Seminariet kommer alltså att genomföras fysiskt. Vi och Borås Kongress följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 22 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
 

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetsmarknadsdagen Borås inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Boka tidigt-rabatt: Gå 3 betala för 2!
Ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Erbjudandet gäller t.o.m 25/9 vid anmälan av tre personer.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med: 
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY