Image
Bild: Diös

Åhléns nyöppnar med helt nytt butikskoncept hos Diös

Handel Under gårdagen nyöppnade Åhléns i Falun sin totalutvecklade butiksyta med tillhörande koncept.
Publicerad den 20 September 2019

Åhléns grundades 1899 och är ett detaljhandelsföretag som ingår i Axel Johnsongruppen. Deras senaste butikskoncept innehåller uppdaterad interiör, nya ytor och en helt ny butiksinredning. Fastighetsägaren Diös har utvecklat fastigheten exteriört, interiört samt etablerat kiosk/servicebutik, gym, vänthall och nyetablerat dagligvarubutik. Det nygamla kvarteret binder ihop stadskärnan med Knutpunkten och Åhléns väntas bli ett fortsatt populärt inslag i stadskärnans utbud.

– För oss känns Åhléns storsatsning i Falun fantastiskt rolig. Det bidrar till en ökad attraktivitet för stadskärnan. Det nya kvarteret kommer definitivt stärka Falun som stad och det är roligt att butikerna vågar satsa och utvecklas. Nu ser vi fram emot Åhléns nyöppning och också mot att fortsätta utveckla stan tillsammans med kommunen och övriga aktörer som brinner för stadsutveckling, säger Elke Herbst, förvaltare, Diös.

– Falun är en stark och viktig stad för Åhléns och vi har funnits på plats i 80 års tid. Varuhuset i Falun har ett fint läge i citykärnan och är mycket uppskattat av våra kunder i området. Vi har nu byggt om och uppdaterat med vårt nya koncept, vilket bland annat innebär ett utvidgat skönhetsutbud. Vi hoppas att våra kunder kommer att tycka om det nya konceptet och att de får en ännu bättre upplevelse när de besöker oss,säger Eva Olofsson, butikschef, Åhléns.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY