Image

Ahlblad lämnar Leimdörfer för Sveafastigheter

KARRIäR Leimdörfers grundare och vd i Finland, Jonas Ahlblad, blir director på Sveafastigheter. Dessutom har Sveafastigheter rekryterat fem nya medarbetare inom transaktion, controlling, finansiering och administration. Samtliga blir placerade på kontoret i Helsingfors som öppnades i februari i år.
Publicerad den 17 Augusti 2010

Här är Sveafastigheters sex nya medarbetare i Finland:

* Jonas Ahlblad
Jonas kommer närmast från Leimdörfer där han var partner och ansvarig för verksamheten i Finland. Innan det arbetade Jonas med fastighetstransaktioner på Advium Corporate Finance.

* Robert Landtman
Robert har en bakgrund inom private equity och kommer närmast från Veronis Suhler Stevenson i London där han jobbade som associate. Tidigare har Robert jobbat på bland annat Nordic Mezzanine både i Helsingfors och i London.

* Nina Cainberg
Nina har tidigare jobbat som analytiker på Sveafastigheter i Stockholm samt på HGR Property Partners i Helsingfors.

* Robert Laurent
Robert kommer närmast från Ejendomsinvest, där han var ansvarig för de ekonomiska och administrativa funktionerna. Tidigare arbetsgivare har varit bland annat Jysk och Plantagen.

* Matti-Pekka Sävelkoski
Matti-Pekka har tidigare jobbat på Aareal Bank som vice president, huvudsakligen med analysuppgifter och förhandling av fastighetsfinansieringar.

* Hannele Saaristo-Pouta
Hannele har tidigare jobbat som sekreterare på Sjaelso och Castrén & Snellman.

- Etableringen av ett kontor i Finland samt vår tredje fond kommer att innebära ett ökat antal transaktioner i Finland, vilket lett till ett behov att stärka upp organisationen inom flera områden. Vi är glada över att ha lyckats rekrytera personer som alla kommer att bidra till att skapa förutsättningar för lönsamma investeringar, säger Patrick Gylling, partner och ansvarig för verksamheten i Finland.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige