Image

196 lägenheter blir bostadsrätter i Eskilstuna

AFFÄRER Graflunds har sedan årsskiftet sålt fastigheter i Eskilstuna för närmare 200 miljoner kronor. Planerna är att lägenheterna ska ombildas till bostadsrätter.
Publicerad den 4 Mars 2008

Totalt har Graflunds sålt 196 lägenheter, enligt tidningen Folket.
128 lägenheter i två fastigheter i kvarteret Vaksamheten på Nygatan har sålts för 120 miljoner kronor, och den senaste affären gäller 68 lägenheter på Södra Bangårdsgatan 14-18, som såldes för 75 miljoner kronor.
- Vi har gjort en översyn av vårt bestånd och gjort en bedömning av vilka fastigheter vi ska ha kvar. Vi anser att marknaden är på väg att plana ut och därför var det lämpligt att sälja just de här fastigheterna, säger Graflunds vd Anders Häggström till tidningen Folket.
- Vi har förstått att det finns ett intresse bland de boende att äga sina lägenheter och därför var det här inget svårt beslut.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige