Image
Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten.
Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten. Bild: Forup Fotografi

Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett nytt hyresavtal med det danska försvaret som innebär en utökning med 4 600 kvadratmeter.
Publicerad den 23 April 2020

Försvarsmakten hyr sedan tidigare drygt 10 000 kvadratmeter på fastigheten Lautruphøj 8-10 i Ballerup. Nu har man utökat sin förhyrning med ytterligare ytor om 4 600 kvadratmeter med inflyttning 1 juli 2020.

Lautruphøj 8-10 är en av Wihlborgs större fastigheter på centralt läge i Lautrupparken i Ballerup – ett av Storköpenhamns mest attraktiva och välfungerande företagsområden. Fastigheten ligger i direkt anslutning till ringvägarna, har god tillgång till kollektivtrafik och ligger endast 16 kilometer från Rådhusplatsen i Köpenhamn.
– Vi är glada att kunna fortsätta utveckla vårt goda samarbete med försvarsmakten och den danska staten. Vi har totalt sett en stor andel offentliga hyresgäster och vi är måna om att kunna medverka till fortsatt utveckling av dessa verksamheter, precis som med våra kommersiella hyresgäster, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige