Image

Varbergs-vd går till Bostadsbolaget i Göteborg

KARRIÄR Vd:n för Varbergs Bostad lämnar sin tjänst för ett nytt jobb som vice vd på Bostadsbolaget i Göteborg.
Publicerad den 26 Augusti 2009

- Det har varit en fantastisk tid. Men efter elva år känner jag att det är dags för mig att söka nya utmaningar och för någon annan att ta över ledningen av ett av Sveriges mest välskötta bostadsbolag, säger Robert Hörnquist, vd Varbergs Bostad.

Robert Hörnquist lämnade in sin avskedsansökan i måndags men stannar inom bolaget i sex månader för att på bästa sätt kunna lämna över till den nya vd:n.

- Robert har varit hos oss på Varbergs Bostad under lång tid och har genom sitt ledarskap bidragit till bolagets positiva utveckling. Vi har full förståelse för hans beslut och önskar honom lycka till. Nu kommer vi att ta tag i nyrekryteringen av hans efterträdare så fort som möjligt, säger styrelseordförande Annsofi Aurell.

- Det har varit oerhört utvecklande och stimulerande att arbeta på Varbergs Bostad, inte minst tack vare en enastående och engagerad personal. Jag är extra glad över vi under dessa elva år lyckats få genom såväl miljö- som kvalitets- och arbetsmiljöcertifieringar, avslutar Robert Hörnquist.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige