Image

TP Group rekryterar i Göteborg och Norrköping.

KARRIÄR TP Group anställer två personer. De ska jobba med byggnadsantikvariska uppdrag.
Publicerad den 16 November 2009

- Med nyrekryteringarna stärker vi vårt erbjudande till kunder som söker en professionell samarbetspartner för byggnadsantikvariska uppdrag. Det säger Bengt Ydenius som är affärsområdeschef för TP Group Restaurator.

Henrik Ogstedt har rekryterats till kontoret i Göteborg. Han är byggnadsantikvarie från Göteborgs Universitet med erfarenheter från egen konsultverksamhet och från Länsstyrelsen i Skåne län. Hanna Domfors har rekryterats till kontoret i Norrköping. Hon är byggnadsantikvarie från Göteborgs Universitet och kommer närmast från Riksantikvarieämbetet. Hanna Domfors har även arbetat vid Länsstyrelsen i Örebro län och Jämtlands läns museum.

- Med medarbetare på samtliga etableringsorter kan vi stärka vårt erbjudande till fastighetsägare som vill vårda, utveckla och levandegöra värdefulla kulturmiljöer, säger Bengt Ydenius.

Som Sveriges ledande byggnadsantikvariska konsultföretag erbjuder TP Group byggnadsantikvariska tjänster i Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. På referenslistan finns stora uppdrag som utvecklingen av bland annat Malmö Centralstation, Riddarhuset i Stockholm och Allhelgonakyrkan i Lund.

- Arkitekturen är en viktig del av upplevelsen. Utmaningen är att bevara stadsmiljöns kulturhistoriska värden och samtidigt bygga in funktioner som ger nytt liv åt lokalerna. Det är där vi kommer in i bilden, säger Bengt Ydenius.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige