Image

Tenant & Partner växer

KARRIÄR Tenant & Partner expanderar och har nu anställt tre personer till avdelningen Project.
Publicerad den 18 Juni 2009

Det handlar om Pontus Nilsson, Helena Fällås och Hamid Forough.

Pontus Nilsson har tidigare arbetat på Skanska Nya Hem samt på Erik Ohlsson och har en examen i industriell ekonomi.

Helena Fällås har en kandidatexamen i fastighetsvetenskap från Malmö högskola och kommer närmast från NCM Donaldsons där hon arbetade som butiksetablerare.

Hamid Forough är civilingenjör, väg och vatten i Lund och har jobbat som arbetsledare och kalkylator hos NCC sedan en tid tillbaka. Alla tre kommer att arbeta som projektledare.

− Vi ser ett ökat intresse och en stor efterfrågan av våra tjänster vilket är mycket glädjande. För att kunna möta alltfler kunders efterfrågan förstärker vi därför verksamheten och det känns otroligt stimulerande, säger Anna Lundberg, vd på Tenant & Partner Project.

Det gör att den totala personalstyrkan på Tenant & Partner är 37 varav 10 personer arbetar med flytt- och byggprojekt på Tenant & Partner Project.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige