Image

Svenska Hyreshus bygger i Väsby

Bygg/Arkitektur Svenska Hyreshus har ingått avtal med Upplands Väsby kommun om att bygga 20 bostadsrätter i området Fyrklövern intill Väsby Centrum.
Publicerad den 19 Februari 2014

Detaljplanen förväntas vinna laga kraft under 2015.

– Detta är vårt första projekt i Upplands Väsby kommun, och vi är stolta över att vara en av dem som är med och utvecklar området Fyrklövern till den moderna småstaden. Behovet av nya bostäder är stort och vi är glada att kunna erbjuda nybyggda bostadsrätter till ett attraktivt pris i ett bra läge, säger Misha Moeremans d´Emaus, vd för Svenska Hyreshus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige