Image
Svenska Hus säljer i Landskrona.
Svenska Hus säljer i Landskrona. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus säljer fastigheter i Landskrona

Transaktioner Svenska Hus säljer fem bostadsfastigheter med en uthyrningsbar yta på cirka 2 700 kvadratmeter och 38 lägenheter i Landskrona. Försäljning sker via bolagspaketering och köpare är Teddi Holding AB och Hortos Viridi AB. Affären offentliggjordes 22 januari och tillträde till fastigheterna planeras till 1 mars 2021.
Publicerad den 29 Januari 2021

Svenska Hus är väl etablerade i Landskrona med lokalkontor och har fortsatt 34 hus kvar i staden om totalt 84 000 kvadratmeter.
– Vi ser en fortsatt posititiv utveckling av staden och dess möjligheter. Försäljningen är helt i linje med våra planer för Landskrona och vi tittar gärna på förvärv utav både bostads- och kommersiella fastigheter eller byggrätter, säger Peter Stalfors, transaktionsansvarig på Svenska Hus.

Teddi Martinsson är en av dem som förvärvade fastigheterna. Han ser detta som en positiv tillväxt i det befintliga beståndet.
– Vi är i en växande fas och vill bygga upp ett trevligt bestånd med fastigheter runtomkring i Landskrona

Köparen Hortos Viridi AB som via sitt dotterbolag, Gröna Gården AB utför intern och extern fastighetsförvaltning i Landskrona, Helsingborg och Malmö. Företagets vision är att skapa ett tryggt och kvalitativt ägande och boende för sina kunder
– Vi uppskattar köparnas engagemang och vilja att förvalta fastigheterna långsiktigt, säger Peter Stalfors, transaktionsansvarig på Svenska Hus.

Gifab är mäklare i affären.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige