Image

Storebrand rekryterar investment manager

Bolag Storebrand Fastigheter har rekryterat Therese Lidén som investment manager med ansvar för fastighetstransaktioner.
Publicerad den 9 Maj 2016
Therese Lidén. Bild: Storebrand Fastigheter
Therese Lidén.

Therese Lidén kommer närmast från en roll som transactions manager på Aberdeen Asset Management och har tidigare arbetat inom Newsec och Drott.

– Jag ser fram emot att fortsätta uppbyggnaden av fastighetsbolaget SPP Fastigheter AB som ska generera en långsiktigt stabil avkastning åt våra kunder, säger Therese Lidén.

– Vår ambition är att höja investeringstakten och jag är mycket glad över att Therese Lidén ansluter som investment manager och förstärker teamet med sin erfarenhet av transaktioner och asset management, säger Marita Loft, vd för Storebrand Fastigheter AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vasakronan vill hålla byggbranschen skadefri

Bolag Den 19 september, kl 13.00, stannade en rad bygg- och anläggningsarbetsplatser i Sverige upp för att genomföra Håll Nollans så kallade säkerhetspush: Manifestationens syfte var och är att sätta fokus på att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch. En av initiativtagarna är Vasakronan och Fastighetssverige fick en frågestund med bolagets vd, Johanna Skogestig.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige