Image

Storebrand rekryterar

Karriär Storebrand Fastigheter har rekryterat Sandra Kilhage Persson som asset manager med ansvar för bolagets portfölj av samhällsfastigheter och bostäder.
Publicerad den 12 Juni 2017
Sandra Kilhage Persson. Bild: Storebrand Fastigheter
Sandra Kilhage Persson.

Sandra Kilhage Persson kommer närmast från en roll som kommersiell fastighetsförvaltare på Swedavia och har tidigare arbetat inom Stena Fastigheter.

– Vi har haft en hög investeringstakt och jag är mycket glad över att ha rekryterat Sandra Kilhage Persson som asset manager. Hon bidrar till att förstärka teamet med sin förvaltningserfarenhet säger Marita Loft, vd för Storebrand Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vasakronan vill hålla byggbranschen skadefri

Bolag Den 19 september, kl 13.00, stannade en rad bygg- och anläggningsarbetsplatser i Sverige upp för att genomföra Håll Nollans så kallade säkerhetspush: Manifestationens syfte var och är att sätta fokus på att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch. En av initiativtagarna är Vasakronan och Fastighetssverige fick en frågestund med bolagets vd, Johanna Skogestig.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige