Image
Snabbgross öppnar nytt i Norrköping.
Snabbgross öppnar nytt i Norrköping. Bild: Snabbgross

Snabbgross öppnar ny butik i Norrköping

Uthyrning Under andra kvartalet 2024 öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross en ny butik i Norrköping. Det blir kedjans 31: a butik – och den första i Norrköping.
Publicerad den 12 April 2023

Snabbgross är en del av Axfoodkoncernen och är koncernens restauranggrossist med en kundbas inom restaurang, fast food, café och övrig företagsmarknad. Kedjan har även fem medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker i landet, där även privatkunder kan handla.
Den nya Snabbgrossbutiken etableras i en befintlig lokal på Malmgatan 25 i Norrköping.

– Norrköping är en mycket intressant kommun där vi fram till nu saknat en butik. Det känns därför oerhört roligt att äntligen få erbjuda restauranger i Norrköping och närliggande marknader vårt breda sortiment med prisvärda råvaror och bra mat, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Butiken kommer skapa 10-12 nya arbetstillfällen på orten.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige