Image
Kontorshuset Aqua i Malmö.
Kontorshuset Aqua i Malmö. Bild: Skanska

Skanska hyr ut 900 kvadratmeter i Aqua

Uthyrning Skanska hyr ut 900 kvadratmeter i kontorshuset Aqua i Malmö.
Publicerad den 26 Maj 2021

Skanska har tecknat ett femårigt hyresavtal om cirka 900 kvadratmeter med IT- konsultbolaget Columbus i det nya kontorshuset Aqua. Inflyttningen sker våren 2022.
– Genom flytten till Aqua får vi en modern och flexibel plats att möta kunder och arbeta på. Området kring Aqua inspirerar med sitt miljötänk och hållbarhetsfrågor är viktiga för oss på Columbus, både internt och genom att vi möjliggör ett hållbart företagande – oavsett industri. Vi erbjuder strategi och den digitala expertis som efterfrågas i dag och i morgon. Med en ny, modern, aktivitetsbaserad arbetsplats som Aqua erbjuder kommer vi både arbeta effektivt och hämta inspiration tillsammans med kunder och kollegor. Vi längtar, säger Per Fredriksson, Global People Director at Columbus.
– Vi är mycket glada över att få välkomna Columbus till Aqua och ser fram emot att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats. I Aqua får Columbus ett modernt kontor med stor personlighet, hjärta och värme. I och med detta är Aqua uthyrt till cirka 80 procent, säger Jessica Andersson, marknadsansvarig på Skanska Öresund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige